Skip to content

Norges Beste Gamer

HVEM ER VI

ADMINS

Ismet Bachtiar

ADMIN

Tidligere spilljournalist og -designer. Ismet var med på å starte “Tvibit Film Nye Media” som ble til “Kreativ Teknologi” prosjektet hvor Beste Gamer startet. Selv om Ismet har en travel hverdag med eget selskap, kone og barn er han fortsatt en aktiv gamer og liker spesielt strategi og roguelikes.

Bjørn Robert Cassius Giswold

ADMIN

Startet å arrangere LAN på Tvibit i 2009 og hans lidenskap var med på å starte Tvibit Gaming under Nye Media og Kreativ Teknologi. I dag jobber han som spillansvarlig i Tromsø Kommune og var med på å starte Beste Gamer. Bjørn liker spill med spektakulære historier og samler på Zelda-merchandise.

Jonas Kramvik

ADMIN

Jonas Kramvik er lærer på en ungdomsskole i Tromsø. Han er også en gamingekspert uten like. Som et lokalt talent under Youtube-kanalen ‘Focie’ ble Jonas hentet inn i Nye Media for å utvikle spillprosjekter og arrangementer som etter hvert ble til Beste Gamer. Han har en stor samling av alle mulige spill fra retro til moderne og alle slags konsoller

DESIGNERS

Sara Cabrera

Designer

Er vår designer av alt det visuelle. Hun har lang erfaring med illustrasjoner, og hun har blitt en ekspert på å designe postere til “Beste Gamer”-konkurransen. I foregående år har plakaten inneholdt hint til hvilke spill som skal konkurreres i som en liten belønning til deltakere med haukeblikk. Hun har aldri vært mye til gamer før hun møtte Jonas. De er nå gift, og Jonas har introdusert henne til en rekke spill. Hennes aller første spill var Dark Souls til Jonas’ store skadefryd.

Cris-Kevin Bjørndal

Designer

He is a gamer dude

TECH

Sebastian Olsen

Tech

Ansvarlig for Live videoproduksjon på Tvibit. Sebastian jobber med livestreaming av arrangementer som skjer på Tvibit til husets sosiale kanaler. Han er også involvert i Makerspace og mange av prosjektene som Kreativ Teknologi gjennomfører.

Simen Fjellstad

Tech

He is a gamer dude